ZELENOVIĆ OPET OBMANJUJE JAVNOST: Dr Radovanović demantovao da je postao deo tima šabačkog manipulanta

Zelenović je juče objavio da je formirao ekspertski tim za Šabac, koji čine tri stručnjaka, među kojima je i dr Radovanović. Profesor dr Zoran Radovanović juče, je samo nekoliko sati posle objave Nebojše Zelenovića da će biti deo njegovog tima, to odlučno demantovao.

Tako je propao još jedan pokušaj Zelenovićeve manipulacije javnosti i pokušaj stvaranja slike o nekakvom gradonačelniku, koji izgara u borbi za očuvanje zdravlja Šapčana, dok zapravo čini sve da , uprkos izbornoj volji Šapčana, što duže ostane na vlasti.

Zelenović je juče objavio da je formirao ekspertski tim za Šabac, koji čine tri stručnjaka, među kojima je i dr Radovanović.

Taj tim trebalo bi, kao je naveo Zelenović, da pomogne u saniranju epidemiološke situacije u Šapcu. Osim što je iz čisto politikantskih razloga, još jednom pokušao da zaobiđe republičke institucije, Zelenović je u zabludu doveo i članove svog fantomskog ekspertskog tima.

Naime, od jednog  neformalnog susreta  sa dvojicom stručnjaka, tokom kojeg je bilo reči o epidemiološkoj situaciji u Šapcu, Zelenović  je pokušao da napravi osnivačku sednicu nekakvog ekspertskog tima za Šabac, kompromitujući samog sebe činjenicom da ga članovi tog tima demantuju.

Zoran Radovanović

Upravo čujem da je objavljeno kako sam na čelu tima za borbu protiv kovida 19 u Šapcu. Po sredi je nesporazum, jer nisam preuzeo nikakvu zvaničnu funkciju. Narednih dana idem na odmor, tako da ni fizički ne bih mogao da se angažujem u tom svojstvu. Gradonačelnik Zelenović se prekjuče sreo sa prof. dr Oliverom Stojkovićem i samnom, tražeći savete zbog teškoća na koje nailazi. Slične savete dajem svima koji mi se obrate. Na gradonačelnikovo pitanje da li može da navede moje ime kao konsultanta, odgovorio sam mu da nemam šta da krijem. Dakle, u okviru svojih mogućnosti, savete dajem svakome ko mi ih zatraži.

Dakle, priča o ekspertskom timu je samo još jedna u nizu laži bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića, dokazanog eksperta za izigravanje izborne volje naroda i čuvanja fotelje i vlasti po svaku cenu.

izvor: srbijadanas.com

1313

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons