ZELENOVIĆ IDE U POLITIČKU ISTORIJU: ŠAPČANI PONOVO IZLAZE NA BIRALIŠTA!

Na pet biračkih mesta 3. oktobra u Šapcu biće održani ponovljeni lokalni izbori, saznaje Republika.

Prema našim informacijama, iz redova Srpske napredne stranke (SNS), koja je potvrdila dominaciju na političkoj sceni i na izborima u ovoj opštini, apelovali su na svoje birače da izađu na glasanje, ali i da se strogo pridržavaju svim mera koje je propisala Gradska izborna komisija, uključujući i poštovanje zabrane korišćenja mobilnih telefona.

Kako Republika saznaje od odlično obaveštenog izvora, razlog za ovaj apel je taj da se izbegnu bilo kakvi pokušaje osporavanja izbornih rezultata, što je do sada bila pod različitim izgovorima bila praksa šabačkog šerifa Nebojše Zelenovića i njegovog mentora Dušana Petrovića.

video link: https://www.republika.rs/vesti/srbija/233196/zelenovic-ide-politicku-istoriju-sapcani-ponovo-izlaze-biralista

– Apelujemo na birače i da ne nasedaju na provokacije Zelenovića i Petrovića koji manipulišući izbornim procesom žele da razvlače izbore samo da ne bi predali vlast pobedniku izabranom po volji naroda – Srpskoj naprednoj stranci – kaže naš izvor i konstatuje da je vreme da se izborni proces konačno završi.

– Vreme je da Zelenoviću vidimo leđa, tome se nada ogromna većina Šapčana – zaključio je naš sagovornik.

Podsetimo, Nebojša Zelenović već mesecima izbegava da se suoči sa političkom sudbinom – gubitkom vlasti i odlaskom u političku istoriju.

foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

izvor: republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons