VEČERAS POČINjE 55-TI TURNIR U MALOM FUDBALU

Večeras u 20 sati i 15 minuta počinje 55-ti turnir u malom fudbalu. Na programu su 4 utakmice tradicionalnog dela turnira, a ovim mečevima prethodiće koncert KUD-a Dukat iz Pirota, zakazan za 19 sati i 45 minuta.

Za turnir se ove godine prijavilo 17 ekipa u tradicionalnom i 5 u pozivnom delu seniora, kao i 8 pionirskih ekipa u 2 starosne grupe.

Na pozivnom turniru ove godine učestvovaće ekipe iz Niša, Pirota i Dimitrovgrada, koje će se u grupi po Bergrerovom sistemu boriti za 4 mesta u polufinalu.

U tradicionalnom delu seniorskog turnira ove godine učestvovaće ekipe iz Pirotskog okruga i Bugarske, koje su na žrebu raspoređene u 4 grupe – 3 sa 4 i jedna sa 5 ekipa. Po 2 najuspešnije ekipe iz svake grupe izboriće plasman u četvrtfinale.

I ove godine turnirski dani počinjaće susretima mlađih i starijih pionira. U starijoj grupi prijavljene su 3, a u mlađoj 5 ekipa, koje će se u sistemu svako sa svakim boriti za plasman u finale.

Kao i prethodnih godina, prijava za veterane trajaće do kraja takmičenja po grupama na seniorskim turnirima, kada će ukoliko bude zainteresovanih ekipa biti žreb za ovu starosnu grupu.

 

D.J.

foto i video: Miki Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons