ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

UVID U DEO JEDINSTVENOG BIRAČKOG SPISKA ZA OPŠTINU DIMITROVGRAD DO 10. APRILA

IZBORI 2020.

Redovni parlamentarni i lokalni izbori raspisani su za 26. april.

Neophodna dokumentacija i obrasci potrebni za postupak kandidovanja za odbornike SO Dimitrovgrad mogu se preuzeti sa sajta Opštine Dimitrovgrad dimitrovgrad.rs ili u zgradi Opštinske uprave Opštine Dimitrovgrad, saopštila je Opštinska izborna komisija.

Opštinska uprava Opštine Dimitrovgrad objavila je obaveštenje o uvidu u deo Jedinstvenog biračkog spiska za područje opštine Dimitrovgrad. Uvid se može izvršiti u kancelariji broj 24, Opštinske uprave Dimitrovgrad, radnim danima od 7 do 15 časova. Zahtev za promene u biračkom spisku mogu se podneti takođe radnim danima od 7 do 15 sati, najkasnije do 10. aprila do ponoći, kada se birački spisak zaključuje. Od proglašenja izborne liste, pravo na uvid i podnošenje zahteva za promene u biračkom spisku ima i podnosilac izborne liste ili lice koje on ovlasti, po istom postupku, po kome to pravo imaju i građani. Uz zahtev se prilaže ovlašćenje i potrebni dokazi.

Uvid u birački spisak može se izvršiti i na sajtu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, unošenjem jedinstvenog matičnog broja građana.

IZBORI 2020.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *