ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

USPEH UČENIKA MUZIČKE ŠKOLE “DR DRAGUTIN GOSTUŠKI”

Dimitrovgradski učenici izdvojenog odeljenja osnovne muzičke škole “Dr Dragutin Gostuški” ostvarili su zapažene rezultate na međunarodnom takmičenju “Muzički otisak ” održanom 16. aprila u Vrnjačkoj Banji i drugom školskom festivalu “Virtus piano” održanom juče u Leskovcu.

“Osnovna muzička Škola “Dr Dragutin Gostuški” nalazi se u Pirotu, ali pored matične škole, nastava se odvija i u Dimitrovgradu i Babušnici,“ rekla je Miljana Antanasijević, nastavnica klavira.

Nastavnica je zadovoljna predstavljanjem  na drugom školskom festivalu “Virtus piano” održanom u Leskovcu na kome su pored učenika iz Pirota, učestvovai učenici osnovnih muzičkih škola iz Leskovca, Niša, Knjaževca, Kragujevca, Aleskinca, Kruševca.

Na ovogodišnjem festivalu

 “Dobro smo se predstavili i na međunarodnom muzičkom takmičenju održanom 16. aprila u Vrnjačkoj Banji,“ dodala je Antanasijević.

Nastavnica je zadovoljna radom dimitrovgradskih učenika.

Osnovna muzička škola “Dr Dragutin Gostuški” je sa samostalnim radom počela 2002. godine a učenicima su na raspolaganju odseci za klavir, harmoniku, violinu i gitaru.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *