ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

UKLONITI SVA PARKIRANA VOZILA IZ ULICA SUTJESKA, PASTEROVA I TESLINA

         Zbog nesmetanog obavljanja radova na rekonstrukciji mosta na Nišavi u Pasterovoj ulici, iz Opštinske uprave Dimitrovgrad pozivaju vlasnike motornih vozila, parkiranih u okolnim ulicama da ih uklone i omoguće normalno odvijanje dvosmernog saobraćaja. U narednom periodu biće izvršena kontrola alternativnih putnih pravaca, konkretno u ulicama Pasterova, Sutjeska i Teslina, a vlasnici svih motornih vozila, koja se nalaze na kolovozu i trotoaru i ometaju normalno funcionisanje dvosmernog i pešačkog saobraćaja, biće sankcionisani od strane nadležnih organa. Potrebno je da sva vozila budu uklonjena iz pomenutih ulica najkasnije do 21. juna – stoji u saopštenju inspektora za saobraćaj i puteve opštine Dimitrovgrad, Saše Markova.

 

N.S.

foto: arhiva RT Caribrod

2 thoughts on “UKLONITI SVA PARKIRANA VOZILA IZ ULICA SUTJESKA, PASTEROVA I TESLINA

  • Dojdite u Teslinu ulicu pa pogledete da li su pomerili kolata si,kamionite,traktorite,pogotovo kude tkačnicutu!!!!Nekoji čoveci imaju privilegije!!!!

    Reply
  • De dojdite u Teslinu ulicu pa vičte da li su pomerili si kolata,traktorite i kamionite jer od stambenutu zgradu do tkačnicutu po glavi stanovnika u tuja ulicu padaju se po 3 kola na čoveka,a nemaju garaže!!!!NEKOJI STVARNO IMAJU MNOGO GOLEME PRIVILEĐIJE,naročito tija čoveci što imaju poviše motorna vozila,stvarno nemože da se projde pešći.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *