ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

UGOVORNA OKRUŽNA PRIVREDNA KOMORA PIROT I REGIONALNA RAZVOJNA AGENCIJA JUG ORGANIZUJU PROMOCIJU FINANSIJSKIH I NEFINANSIJSKIH PROGRAMA PODRŠKE SEKTORU MIKRO, MALIH I SREDNJIH PREDUZEĆA I PREDUZETNIKA U 2019. GODINI

Ugovorna okružna Privredna komora Pirot i Regionalna razvojna agencija Jug organizuju promociju finansijskih i nefinansijskih programa podrške sektoru mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u 2019. godini. Promocija navedenih programa podrške biće održana u utorak, 17. septembra, sa početkom u 12 časova, u prostorijama privredne komore.

Biće predstavljeni programi podrške peduzetništvu u 2019.godini koje raspisuju Razvojna agencija Srbije, Ministarstvo privrede i Fond za razvoj. Cilj  je da preduzetnici i oni koji to žele da postanu dobiju informacije o tome šta im je sve potrebno da započnu posao, kako da dođu do podrške za dalji razvoj biznisa, ali i kako da ostvare dobre poslovne rezultate, povećaju broj zaposlenih, podstaknu izvoz i plasman proizvoda i usluga na inostaranim tržištima.

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *