UDRUŽENJE PENZIONERA: NOVO RUKOVODSTVO – NOVI PLANOVI

Novoizabrani predsednik Udruženja penzionera Dimitrovgrada Milija Merdović ima ambiciozne planove za budući rad udruženja.

Na izbornoj sednici skupštine Udruženja penzionera opštine Dimitrovgrad, održanoj u petak, 23. aprila, za novog predsednika udruženja, sa devet glasova “ZA”, izabran je Milija Merdović.

U prostorijama Udruženja penzionera opštine Dimitrovgrad, u ponedeljak, 26. aprila izvršena je primopredaja i novi predsednik udruženja, Milija Merdović, stupio je na dužnost. Merdović se najpre zahvalio svima koji su mu ukazali poverenje.

U opštini Dimitrovgrad živi oko 3000 penzionera, a samo oko 400 njih su članovi udruženja. Jedan od ciljeva Udruženja penzionera u narednom periodu biće i povećanje broja članova, dodaje Merdović.

Funkcija predsednika je između ostalog i obaveza. Na pitanje da li će se truditi da u narednom, četvorogodišnjem periodu nastavi rad svog prethodnika, ili su njegove ambicije nešto veće, Merdović kaže.

Prema rečima novog predsednika udruženja penzionera, među planiranim aktivnostima je i besplatan odlazak na dvodnevnu ekskurziju, za koju se nada da će je realizovati do kraja godine. Takođe, potrudiće se da ostvari saradnju sa domom zdravlja oko obezbeđivanja olakšica pri lečenju penzionera, članova udruženja. 

A.K.

foto: Danijel Zarkov

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons