UDRUŽENJE GRAĐANA „FOKUS CARIBROD” DRUGU GODINU ZAREDOM UČESTVUJE U PROGRAMIMA ERAZMUS PLUS EVROPSKE UNIJE – OVE GODINE SA PROJEKTOM RECONNECT

          Udruženje građana „Fokus Caribrod” drugu godinu zaredom učestvuje u programima Erazmus plus Evropske unije. Treći Projekat ove godine je Reconnect koji će sa mladima iz nekoliko zemalja biti realizovan, u dve države, na potpuno različite lokacije. Prvi deo  radionica će biti realizovan u Rumuniji od 18. do 30 novembra a drugi od 15. do 22. decembra u Turskoj. Pored jedanaestoro iz Dimitrovgrada, u programu razmene, učestvovaće i mladi iz Rumunije, Turske i Poljske. Cilj projekta je preodolevanje predrasuda i stereotipa koji postoje između ruralnih područja i gradskih sredina.

Osnivač uduruženja Fokus Caribrod, Toni Aleksov ponosan je na činjenicu da su mladi iz Dimitrovgrada još jednom imali priliku das učestvuju u programu Erazmus plusa. Aleksov ističe da će mladi ljudi iz Rumunije i Dimitrovgrada, od 7. do 18. decembra imati priliku za još jedno slično druženje sa sasvim drugom, ali za njih vrlo korisnom tematikom – prednosti i mane zapošljavanja u inostranstvu.

foto i video: arhiva RT Caribrod, Miki Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons