U RENOVINARIM PROSTORIJAMA U SPORTSKOM CENTRU “PARK“, SREDINOM FEBRUARA MESECA, OTVORENO JE SAVETOVALIŠTE ZA PORODICE U RIZIKU

Savetovalište je deo istoimenog projekta, koji u sklopu programa „RELOAD“ sprovodi UNDP, a finansira Evropska Unija.

Projekat realizuje Udruženje “Caribrod”, u partnerstvu sa Fondacijom “Zamisli život”. Usluga Savetovalište za porodice u riziku je uspostavljena 2019.u skolu RELOAD programa projektom “Savetovalište za porodice u riziku” koje sprovodi UNDP a finansira EU. Od 2020. usluga se finansira iz budžeta lokalne samouprave i proširena je ciljna grupa kojoj je usluga namenjena.

 „Savetovališta za decu i porodicu“ je inovativna usluga namenjena deci i odraslima iz opšte populacije,kaže predsednik Udruženja „Caribrod“, Marina Dončev Dimitrov.

Usluge Savetovališta mogu da koriste deca, mladi i odrasli sa teškoćama u razvoju i njihove porodice kao i svi građani na teritoriji opštine Dimitrovgrad, kako oni koji imaju lične psihološke i emocionalne probleme, tako i oni koji žele da unaprede kvalitet svoga života.

    U vršenju delatnosti Savetovalište svoj rad realizuje u sledećim formama: individualno – kroz rad sa pojedincem, kroz rad sa bračnim i vanbračnim partnerima, kroz rad sa roditeljima i decom, kao i kroz rad sa celom porodicom.

foto: Marko Todorov

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons