ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

U PONEDELJAK JAVNA PREZENTACIJA O REALIZACIJI MERA ENERGETSKE SANACIJE NA PORODIČNIM KUĆAMA I STANOVIMA

Opštinsko veće Opštine Dimitrovgrad poziva sve zainteresovane građane i privredne subjekte čija je delatnost izvođenje građevinskih radova na spoljnom omotaču objekta (ugradnja termoizolacionog sloja), zamena fasadne stolarije i ugradnja grejnih tela na biomasu, da u ponedeljak 05.07.2021. godine sa početkom u 13 časova, u prostorijama Edukativno obrazovnog centra u Sportskoj hali prisustvuju:

JAVNOJ PREZENTACIJI O REALIZACIJI MERA ENERGETSKE SANACIJE

NA PORODIČNIM KUĆAMA I STANOVIMA

            Opština Dimitrovgrad u saradnji sa Ministarstvom rudarstva i energetike, zajedničkim sredstvima sufinansira mere programa energetske sanacije porodičnih kuća i stanova. Realizacija tog programa biće bliže uređena Pravilnikom o sufinansiranju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova. Pravilnikom će biti definisani bliži uslovi za raspodelu i korišćenje sredstava, učesnici u realizaciji mera, način njihovog učešća i uslovi, način obezbeđivanja sredstava, procenat sufinansiranja, način i uslovi prijave na javni konkurs i kriterijumi za selekciju privrednih subjekata, način i uslovi prijave na javni konkurs i kriterijumi za selekciju građana (domaćinstava) kao i praćenje realizacije programa i izveštavanje o realizaciji.

            Kako bi se bliže upoznali sa pomenutim postupkom pozivamo Vas da prisustvujete javnoj prezentaciji. Po završetku prezentacije svi prisutni moći će da postavljaju pitanja. Prezentaciju će držati i na Vaša pitanja odgovarati, diplomirani pravnici Opštinske uprave Opštine Dimitrovgrad.

            Molimo Vas da na samom događaju koristite zaštitnu masku i tako doprinesete stvaranju bezbednog okruženja za sve učesnike.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *