U ODNOSU NA PROŠLU GODINU PRIJAVLjENO VIŠE EKIPA ZA TRADICIONALNI, A MANjE ZA POZIVNI TURNIR

U toku su poslednje organizacione pripreme za najveći sportski događaj u gradu, turnir u malom fudbalu. Za učešće u tradicionalnom delu turnira do sada se prijavilo 20 ekipa, dok se za pozivni turnir, u kome učestvuju profesionalni igrači, prijavilo 5 ekipa, što je manje nego lane. U poređenju sa prošlom, ove godine je veće interesovanje dimitrovgradskih pionira za učešće na turniru, rekao je za RT Caribrod direktor Sportsko-turističkog centra, Vasil Andrejev.
Dosta bugarskih ekipa je ove godine otkazalo učešće na turniru zbog uobičajene letnje gužve na graničnom prelazu. Za one koji nisu odustali od učešća, Sportsko-turistički centar se potrudio da ubrza i olakša dolazak.
Andrejev je pozvao ekipe koje se dvoume oko prijave za učešće na turniru, da se obrate organizatorima u Sportsko-turističkom centru Caribrod.
Turnir u malom fudbalu „Dimitrovgrad 2018.“ zvanično će biti otvoren 15. jula, dok će takmičarski deo početi dan kasnije. Kompleti ulaznica po ceni od 300 dinara mogu se kupiti na štandu ispred hotela „Saks Balkan“ svakog dana od 10 do 14 i od 19 do 21 sat, kao i u Turističkom info-centru u vremenu od 09 do 17 sati.

foto: RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons