ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

U NEDELJU, 23. MAJA, U ZVANIČNOJ RADNOJ POSETI DIMITROVGRADU BORAVIĆE PREDSEDNICI REPUBLIKE SRBIJE I REPUBLIKE BUGARSKE, ALEKSANDAR VUČIĆ I RUMEN RADEV

U nedelju, 23. maja, u zvaničnoj radnoj poseti Dimitrovgradu boraviće predsednici Republike Srbije i Republike Bugarske, Aleksandar Vučić i Rumen Radev.

Dvojica predsednika održaće najpre sastanak u četiri oka u sali EOC-a u Sportskom centru Park, nakon čega je planiran sastanak delegacija Republike Srbije i Republike Bugarske, kao i sastanak dvojice predsednika sa predstavnicima bugarske nacionalne manjine.

Predsednici Srbije i Bugarske, Aleksandar Vučić i Rumen Radev, posetiće zatim dimitrovgradsku gimnaziju, gde će, u dvorištu škole biti organizovana svečana ceremonija otkrivanja spomenika Svetom Ćirilu i Metodiju, uz obraćanje dvojice predsednika prisutnim građanima, nakon čega će Vučić i Radev obići rekonstruisanu zgradu gimnazije.

Iz lokalne samouprave obaveštavaju građane da će zbog posete predsednika Vučića i Radeva u nedelju, 23. maja, u vremenu od 09 do 13 časova biti izmenjen režim saobraćaja u centralnom delu gradskog jezgra, te će se saobraćaj odvijati alternativnim putnim pravcima. Izmenjeni režim saobraćaja odnosi se na ulice Balkanska, Nišava 1 i 2, Sutjeska, Kirilo i Metodije, Najden Kirov i Teslina.

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *