ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

U GIMNAZIJU SVETI KIRILO I METODIJE STIGAO NAMEŠTAJ, OBEZBEĐEN PROJEKTOM PREKO MINISTARSTVA PROSVETE, NAUKE I TEHNOLOŠKOG RAZVOJA.

U gimnaziju Sveti Kirilo i Metodije danas je stigao nameštaj, kupljen sredstvima Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, odobrenim po projektu, kojim je gimnazija aplicirala krajem prošle godine. Gimnaziji su odobrena i dodatna sredstva za opremanje kabineta.

Projektom za kupovinu opreme za učionice i kabinete, dimitrovgradska gimnazija konkurisala je kod sektora za investicije u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja još krajem prošle godine, kada je rekonstrukcija objekta bila u punom jeku. Naknadno je saopšteno da su sredstva po projektu odobrena, a sada je nameštaj i dopremljen u školu, kaže direktor gimnazije Bratislav Stamenov.

Kupovina nameštaja realizovana je pravom trenutku, nakon završetka kompletnog renoviranja objekta.

Još jedna lepa informacija je da su gimnaziji odobrena dodatna sredstva za kupobinu specijalizovane opreme za kabinete.

Prema rečima Stamenova, očekuje se da nabavka dodatne opreme bude realizovana do kraja avgusta meseca, tako da će sa početkom nove školske godine gimnazija Sveti Kirilo i Metodije dočekati učenike potpuno opremljena i u punom svetlu.

N.S.

foto: Marko Todorov

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *