U DIMITROVGRADSKOM VRTIĆU BEZBEDNO ZA DECU

U predškolskoj ustanovi ,,8. septembar” realizuju se sve predviđene aktivnosti, uz poštovanje svih mera koje propisuju opštinski i republički krizni štab.

Predškolska ustanova ,,8.septembar” obavlja svoj vaspitno – obrazovni rad onako, kako dozvoljavaju uslovi i mere koji su propisane od strane opštinskog i republičkog kriznog štaba. Sve mere koje su propisane, poštuju se i sprovode u cilju zdravstvene zaštite dece i zaposlenih. Svi radnici u predškolskoj ustanovi su trenutno zdravi, tako da roditelji nemaju čega da se boje, rekla je Vera Vasov direktor predškolske ustanove u Dimitrovgradu.

Vasova dodaje da se roditelji izuzetno odgovorno ponašaju, ali apeluje da pri bilo kakvim simptomima povuku dete iz kolektiva.

Zbog epidemioloških mera i Vukovu nedelju i ,,Den na narodnite buditeli” obeležićemo na malo specifičan način, rekla je Vasova i dodaje da deca, iako su mala razumeju značaj ovakvih praznika i raduju se svakom od njih.

Vrtić će i dalje nastaviti da sprovodi mere kako bi deca mogla neometano da naprave svoje prve korake u obrazovanju, а prvenstveno da očuvamo njihovo zdravlje, zaključuje Vasova.

M.M.

foto: PU „8. Septembar“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons