ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

U ČAČKU JE ODRŽAN KARATE TURNIR POD NAZIVOM ,,10. KUP MLADOSTI – TROFEJ ČAČKA – ZORAN PETROVIĆ”

U subotu 17. decembra u Čačku je održan karate turnir pod nazivom ,,10. kup mladosti – Trofej Čačka – Zoran Petrović,,. Organizator ovog sportskog događaja bila je Karate federacija Srbije u saradnji sa Karate savezom uže Srbije. Turnir je organizovan povodom dana grada Čačka, i u znak sećanja na velikog poklonika karate sporta  Zorana Petrovića”.

Karate klub Caribrod predstavljalo je petoro karatista u disciplini kate, i osvojeno je isto toliko medalja – jedna srebrna i četiri bronzane

Angel Ivanov je nastupio u kategoriji kadeta i stigao do samog finala, gde je izgubio od takmičara iz ekipe domaćina Borca iz Čačka, i tako osvojio drugo mesto i srebrnu medalju. Bronzane medalje osvojili su Sara Slavov i Mateja Andonov, kome je ovo ujedno bio i prvi nastup za ekipu Karate kluba Caribrod. Bronzana odličja pripala su i Luki Paniću u kategoriji pionira, i Luki Veličkovu u kategoriji poletaraca.

O samoj atmosferi i predstavljanju dimitrovgradskih karatista govori Goran Krstić, trener karate kluba Caribrod.

Karatistima Caribroda je ovo bio poslednji nastup u ovoj godini. Drugi deo takmičarske polusezone za njih se nastavlja u februaru naredne godine.

foto album: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.608466781085633&type=3

N.S.

foto i video: Dejan Todorov

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *