ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

TURISTIČKA ORGANIZACIJA I NEVLADINA UDRUŽENJA ORGANIZUJU HUMANITARNU AKCIJU ZA POMOĆ KONSTANTINU MITROVU

Fondacija “Zamisli život” od sredine februara meseca sprovodi akciju prikupljanja pomoći za trogodišnjeg Konstantina Mitrova, koji boluje od cerebralne paralize. Ove nedelje, humanitarnoj akciji se priključilo još nekoliko organizacija i udruženja.

„Priča porodice Mitrov, nikog od nas nije ostavila ravnodušnim. Svako od nas je hteo da pomogne i tražili smo najbolji način za pružanje podrške ovoj  porodici,“ rekao je Aleksandar Andrejević predsednik udruženja „Harmonija“.

Ovo je prilika da se dimitrovgrađani ujedine sa ciljem da pokažu svoju humanost,” rekao je Andrejević.

„Turistička organizacija se uvek uključuje u događaje humanitarnog tipa. Sredstva koja će biti prikupljena u petak biće uplaćena na račun Fondacije „Zamisli život”, ističe Vasil Andrejev direktor te ustanove.

Turistička organizacija je suorganizator akcije pešačenja, a cilj je da se što više ljudi odazove ovom pozivu, ističe Andrejev.

Konstantinu je potrebna pomoć za specijalne fizikalne i defektološke tretmane, na koje treba da putuje u Beograd tri puta u godini. Za jedan tretman potrebno je 206 hiljada dinara. Do sada je prikupljeno 80 hiljada dinara, što još uvek nije dovoljno ni za jedan tretman.

D.V.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *