SUTRA POČINJE NAGRADNA IGRA SA FISKALNIM RAČUNIMA, VAŽE NOVA PRAVILA

         Novi krug nagradne igre prikupljanja fiskalnih računa „Uzmi račun i pobedi“ počeće sutra, a prvo izvlačenje i nagrade čekaju građane već u martu. Fond nagrada, koji uključuje nekoliko stanova u Beogradu, nove automobile, putovanja u inostranstvo, kao i u domaće banje i na planine, zatim belu tehniku i brojne druge poklone, ovaj put će biti veći, a kako navodi „Blic“, juče je održan i prvi sastanak radne grupe koja utvrđuje uslove i način održavanja nagradne igre. 

Ove godine će pravila nagradne igre biti mnogo jednostavnija, a građanima znatno olakšano učešće. Računi će moći da se šalju u bilo kojoj koverti, a ne u tipskoj, a na njoj je potrebno ispisati osnovne podatke: ime i prezime pošiljaoca, adresu, poštanski broj i mesto bez navođenja matičnog broja. Takođe, ona će moći da se pošalje u bilo kojoj pošti. Tako će biti izbegnute gužve.

I ove godine će biti organizovano i takmičenje opština i gradova. Budžetom za 2018. godinu predviđeno je da za nagradnu igru iz državne kase bude izdvojeno 78,5 miliona dinara. Očekuje se da će nagradni fond upotpuniti kompanije okupljene u Savez za fer konkurenciju, koji zajedno sa NALED-om i Vladom Srbije učestvuju u organizovanju lutrije.

 

foto: uzmiracun.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons