ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

STONOTENISKI KLUB CARIBROD DOBIO TRI PROFESIONALNA STOLA OD NACIONALNOG SAVEZA, U JUNU U PLANU ORGANIZACIJA MEMORIJALNOG TURNIRA VALENTIN VELKOV

Stonoteniski klub Caribrod pre desetak dana dobio je donaciju od Stonoteniskog saveza Srbije – tri profesionalna stola. Kako se ekipna sezona u Drugoj ligi bliži kraju, iz klubu za juni najavljuju organizaciju pojedinačnog turnira.

Stonoteniski klubovi na istoku Srbije dobili su donaciju od nacionalnog saveza. Većina klubova dobila je po jedan profesionalni sto, dok je Stonoteniskom klubu Caribrod savez donirao tri stola. Predsednik dimitrovgradskog kluba Vladimir Dončev ističe da je Caribrodu dodeljen veći broj stolova, zbog mogućnosti organizacije velikih međunarodnih takmičenja u hali u Sportskom centru Park, možda već najesen.

U Stonoteniskom klubu Caribrod planiraju da organizuju i jedan pojedinačni turnir većeg ranga, na kome bi učestvovali igrači iz zemlje i inostranstva. Prema rečima Dončeva, turnir bi imao i memorijalni karakter.

Do kraja prvenstva Druge lige A ostala su još 2 kola. Stonoteniseri Caribroda trenutno dele 5-to mesto na tabeli sa ekipom Top spina iz Vranja sa kojom će se sastati u petak od 18 sati i 30 minuta u hali u Sportskom centru Park.

D.J.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *