ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

STARI NOVI PREDSEDNIK ŠK „CARIBROD“ – DRAGAN JOVIČIĆ

Sinoć je u sali EdukatIvno-obrazovnog centra održana izborna sednica skupštine Šahovskog kluba Caribrod, na kojoj su sumirani rezultati u proteklih 9 meseci i usvojen plan rada za naredne dve godine. Za predsednika kluba ponovo je izabran Dragan Jovičić.

Skupština Šahovskog kluba Caribrod najpre je jednoglasno usvojila izveštaj o radu za prethodni period. Konstatovano je da je šah-klub Caribrod kao organizator i suorganizator više šahovskih nadmetanja u Dimitrovgradu, bio izuzetno uspešan, a pomenuta je i dobra saradnja sa Šahovskim savezom Srbije, klubovima iz okruga i Republike Bugarske, lokalnim obrazovnim, turističkim i sportskim institucijama i lokalnom samoupravom.

Za izuzetnu saradnju i doprinos u realizaciji aktivnosti Šahovskog kluba Caribrod, dodeljene su zahvalnice Skupštini opštine Dimitrovgrad, zatim Turističkoj organizaciji i Sportskom savezu Caribrod, kao i Radio-televiziji Caribrod za praćenje aktivnosti kluba.

U nastavku sednice izabrani su Upravni i Nadzorni odbor kluba, a za predsednika je ponovo izabran Dragan Jovičić, koji je prokomentarisao rad kluba u poslednjih 9 meseci.

Skupština je usvojila i plan rada Šahovskog kluba Caribrod za naredne dve godine, a Jovičić ističe da će sve planirane aktivnosti umnogome zavisiti odraspoloživih sredstava.

Prvo naredno takmičenje koje očekuje članove šahovskog kluba Caribrod je kadetski festival koji će u organizaciji Šahovskog saveza Srbije biti održan od 10. do 16. aprila i na kome će, u kategoriji standardni šah, nastupiti 6-oro mladih takmičara iz Dimitrovgrada.

N.S.

foto: Miki Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *