ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

SPORTSKO-TURISTIČKI CENTAR CARIBROD PREDSTAVIO TURISTIČKU PONUDU OPŠTINE DIMITROVGRAD NA SAJMU TURIZMA U SOFIJI

             Na sajmu turizma u Sofiji, koji je održan od 13. do 16. februara, i ove godine mogućnost da predstave svoje turističke potencijale i resurse na tržištu Bugarske, imale su turističke organizacije iz nekoliko srpskih gradova, među kojima i Sportsko-turistički centar Caribrod.

Predstavljanje na ovom sajmu je značajno, s obzirom na činjenicu da se sve više gostiju iz Bugarske odlučuje za dolazak u Srbiju. Prema zvaničnim podacima, po broju dolazaka turista, Bugarska je poslednjih godina među vodećim inostranim tržištima. Na štandu Turističke organizacije Srbije, Sportsko-turistički centar je i ove godine, zajedno sa ostalim turističkim organizacijama iz Srbije, predstavio dimitrovgradske manifestacije, kao i svoju turističku ponudu.

Sportsko-turistički centar se već sprema za učešće na narednom sajmu. Reč je najuspešnijoj manifestaciji u zemlji i regionu, 41-om Međunarodnom sajmu turizma, koji će od 21. do 24. februara biti održan u Beogradu. Beogradski sajam krajem februara svake godine na nekoliko dana postaje „svet u malom“, ali i privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja i na desetine hiljada „običnih“ posetilaca. Dimitrovgrad će, zahvaljujući Sportsko-turističkom centru i ove godine na Beogradskom sajmu biti predstavljen kao destinacija, koju odlikuju netaknuta priroda, zdrava hrana i toplo gostoprimstvo.

 

foto: Sportsko-turistički centar Caribrod

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *