Drugi pišu

SNS ŠABAC DOBIO ŠIROKU PODRŠKU: Još šest političkih stranaka stalo uz listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu”

Srpsku naprednu stranku na predstojećim ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta u Šapcu podržaće još 6 političkih stranaka.

Svoju podršku srpskim naprednjacima danas su zvanično na konferenciji za novinare u Gradskom odboru Srpske napredne stranke Šabac najavili: Socijalistička partija Srbije, Srpska radikalna stranka, Socijaldemokratska partija Srbije, Partija ujedinjenih penzionera Srbije, Narodna seljačka stranka i Pokret socijalista.

Potpredsednik SPS Đorđe Milićević istakao je da, kako je rekao, politička agonija i farsa od strane onih, koji po svaku cenu žele da zadrže vlast u Šapcu, koristeći budžet grada za vođenje stranačke kampanje i zloupotrebljavajući epidemiološku situaciju, mora da se okonča.

Nepoštovanje izborne volje građana mora da se prekine i na to konačno mora da se stavi tačka, istakao je Milićević i naglasio da je Šapcu neophodna politička stabilnost i širok narodni front, koji će se okupiti oko ključnih lokalnih pitanja i kome će prioritet biti sve ono što je važno za bolju budućnost Šapčana.

– Zato Socijalistička partija Srbije poziva sve svoje birače, članove i simpatizere da na ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta u Šapcu, podrže listu pod rednim brojem 1, “Aleksandar Vučić- Za našu decu”, precizirao je Milićević. On je rekao i da primećuje da se u Šapcu okuplja kvazipolitička elita i bleda kopija DOSa i ocenio da to nije ozbiljna politička alternativa, već da je reč o osionoj, bahatoj i ostrašćenoj vlasti, koja je davno izgubila osećaj za interes građana, jer ih interesuje samo vlast i privilegije po svaku cenu – rekao je  Milićević.

– Nebojša Zelenović je kada je video da će sa bojkot koalicijom ostati bez vlasti, jer ih narod neće, prvi pobegao iz te koalicije, kako bi pokušao da zadrži vlast u Šapcu. Posle zalaganja za bojkot ipak je izašao na izbore, podsetio je Milićević i upitao: Ko Zelenoviću danas više može da veruje? – upitao je Milićević.

– On voli da govori da je Šabac  demokratski i slobodan grad, a ja pitam da li je sloboda i demokratija to što ne prihvata izbornu volju građana? Milićević je ocenio i da će Šabac u budućnosti biti zaista slobodan grad nakon ponovljenih izbora, imaće gradsku vlast u službi građana i da će imati gradonačelnika, koji neće loše govoriti o svojoj državi pred međunarodnim organizacijama zarad ličnog političkog marketinga. Šabac će imati gradonačelnika, koji neće sedeti ispod zastave samoproklamovane države Kosovo- istakao je Milićević i još jednom pozvao građane da glasaju za listu “Alekandar Vučić- Za našu decu”.

Potpredsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Slobodan Ranković istakao je na konferenciji za novinare da srpski radikali nisu imali dilemu po pitanju odlaska Nebojše Zelenovića sa mesta gradonačelnika.

– Šabački radikali su i u toku 2019. godine učestvovali na protestima protiv šabačkih dosmanlija. Sada posle cirkusa koji je napravila Gradska izborna komisija po nalogu Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića, izbori se ponavljaju na 27 biračkih mesta – rekao je Ranković i pozvao sve članove i simpatizere srpskih radikala u Šapcu da glasaju protiv Nebojše Zelenovića i ,kako je rekao, šabačkog klana Demokratske stranke.

– Pozivam sve naše birače da svoje glasove daju listi “Aleksandar Vučić- Za našu decu” – rekao je potpredsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Šabac Slobodan Ranković.

Budući gradonačelnik Šapca i poverenik Srpske napredne stranke dr Aleksandar Pajić je zahvalivši se svima na ukazanom poverenju i podršci izrazio nadu u još bolji izborni rezultat Srpske napredne stranke i apsolutnu pobedu volje naroda na 27 biračkih mesta u gradu na Savi.

– Vreme je da Šabac krene putem razvoja, investicija i bolje budućnosti, jer Šabac zaslužuje najbolje. Do pobede – rekao je na kraju Pajić.JOVAN BEČ IZABRAN ZA GRADONAČELNIKA SMEDEREVA: Predsednik Skupštine je Vesna Kiš

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *