ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

SNS PREDAO LISTU ZA OPŠTINSKE IZBORE

IZBORI 2023.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspisao je vanredne parlamentarne izbore za 17. decembar 2023. godine. Prema Zakonu o izboru narodnih poslanika, stranke i koalicije izborne liste treba da podnesu Republičkoj izbornoj komisiji na propisanom obrascu i to najkasnije 20 dana pre dana glasanja, u ovom slučaju do 26. novembra.

Sinoć su članovi i simpatizeri stranke, svojim potpisima podržali dve liste – „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, na kojoj će se naći imena kandidata za narodne poslanike ove stranke, kao i listu „Aleksandar Vučić – Dimitrovgrad ne sme da stane“ na kojoj će biti kandidati za odbornike u Skupštini opštine Dimitrovgrad. Predsednik opštinskog odbora SNS-a  u Dimitrovgradu, Vladica Dimitrov uputio je zahvalnost svima koji su svojim potpisima podržali listu SNS-a u Dimitrovgradu.

Danas je, u podne, svoju izbornu listu kandidata za odbornike u Skupštini opštine Dimitrovgrad predao opštinski odbor Srpske Napredne stranke u Dimitrovgradu

Glasanje za novi saziv Skupštine Srbije biće održano u nedelju 17. decembra. Istog dana biće održani i loklani izbori u 65 gradova i opština u Srbiji, koje je raspisao predsednik Skupštine, Vladimir Orlić.

A.K.

foto i video: Milan Ilijev, Miki Ilić

IZBORI 2023.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *