Drugi pišu

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST GO SNS ŠABAC

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac zapanjen je najnovijim pokušajima bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića da falsifikuje rezultate izbora u Šapcu. U opiranju činjenici da je izgubio izbore, Zelenović je smislio novu, samo njemu znanu, izbornu matematiku po kojoj i tuđe glasove računa kao svoje. Tako je Zelenović pokušao da sabirajući sve glasove svih stranaka, osim Srpske napredne stranke, pa čak i onih koje nisu prešle cenzus, poboljša svoj izborni rezultat. Ovaj smešan i besmisleni račun opet mu nije doneo većinu, niti će je na taj način dostići iz više razloga:

  1. U ukupan zbir glasova mogu se računati samo oni koji su prešli cenzus i na osnovu kojih se dele odbornički mandati.
  2. Lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ osvojila je 30316 glasova, Zelenovićeva lista 19087, Nemanja Pajić 6470 i Ruska stranka 716 glasova, što je ukupno 26273.
  3. Ako Nebojša Zelenović ne zna da izračuna razliku između 30316 i 26273, obaveštavamo ga da ona iznosi 4043 glasa i to u korist Srpske napredne sttranke.

Na predstojećim ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta, čije održavanje Zelenović odlaže već više od dva meseca, pobedićemo još ubedljivije.
Pobedićemo uprkos svim Zelenovićevim lažima, kupovini glasova i izbornoj krađi na koju je spreman samim tim što tvrdi da će na 27 biračkih mesta glasati 30 hiljada ljudi umesto 28900, koliko je upisano u birački spisak. Da li je Zelenović spremio 1100 lažnih listića, kako bi po svaku cenu, protivno volji naroda, pokušao da zadrži vlast?
Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac neće dozvoliti nikakvu krađu ni manipulaciju glasovima na koju je spreman Zelenović sa svojim kriminalcima.
Izbori su najveća demokratska tekovina, a volja naroda svetinja. Naša je obaveza i dužnost da kredibilitet izbornog procesa čuvamo, a volju naroda poštujemo. Lažnim demokratama, koji to ne razumeju, narod je već rekao šta misli o njima i njihovoj dvadesetogodišnjoj vladavini. Uskoro će im to ponoviti.
U hiljadama glasova razlike u korist Srpske napredne stranke i bolje budućnosti svih Šapčana.

GO SNS Šabac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *