ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

SAOPŠTENJE OO SNS DIMITROVGRAD

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Dimitrovgrad srdačno čestita Milošu Vučeviću izbor za predsednika Srpske napredne stranke. Uvereni smo da će Miloš Vučević nastaviti odgovorno i posvećeno da vodi našu stranku, čiji program doprinosi razvoju i napretku Srbije.
Svesni da će ime i ideja Aleksandra Vučića, njegova borba za napredak Srbije i očuvanje vitalnih državnih interesa, tek biti suštinski važna za našu zemlju, predvođeni Milošem Vučevićem, nastavićemo da se jako, odlučno i složno zalažemo za program predsednika Republike Srbije.
Zahvaljujemo se Aleksandru Vučiću što je 11 godina vodio našu stranku i sprovodeći njen program doprineo da se u Srbiji, pre svega, sačuva mir, da naša zemlja bude poštovana u svetu, da nezavisno i samostalno donosi svoje odluke. Srbija i Srpska napredna stranka zaslužuju da ih vode dostojni ljudi, kojima su interesi građana na prvom mestu.

OPŠTINSKI ODBOR SNS DIMITROVGRAD

3 thoughts on “SAOPŠTENJE OO SNS DIMITROVGRAD

  • Napred zvezdo samo napred

    Zahvaljujemo se opštindkom odboru SNS na tome što je ukinuo stajanje autobusa na stajalištima u selima a za opštinu kupio kola od 40000 evra.

    Reply
  • Napred zvezdo samo napred

    Ako su im interesi građana na prvom mestu zašto ne omoguće stajanje autobusa pre će da bude da su im na prvom mestu njihovi interesi.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *