REALIZACIJA PROJEKTA „NEŠKOV VRH“ DOPRINEĆE RAZVOJU TURIZMA U OPŠTINI DIMITROVGRAD, ISTAKLI POSLE POTPISIVANJA UGOVORA PREDSEDNIK OPŠTINE VLADICA DIMITROV I AMBASADOR BUGARSKE RADKO VLAJKOV

                 Predsednik opštine Dimitrovgrad Vladica Dimitrov i ambasador Republike Bugarske u Beogradu Radko Vlajkov potpisali su juče ugovor o realizaciji projekta elektrifikacije i osvetljenja od stacionara do spomenika Pametnik. Donacija Ministarstva spoljnih poslova Bugarske iznosi 180 hiljada leva, kojom će biti finasirana prva faza, dok će u drugoj, odnosno trećoj fazi biti izgrađen asfaltni put i uređen plato spomenika na Neškovom vrhu. Predsednik opštine Dimitrovgrad Vladica Dimitrov iskoristio je priliku da se zahvali državnim organima Republike Bugarske na pomoći u realizaciji projekta.

 

Amabasador Republike Bugarske u Srbiji Njegova ekselencija Radko Vlajkov istakao je prilikom potpisivanja ugovora da će Dimitrovgrad nakon završetka ove investicije biti još atraktivniji u turističkom i svakom drugom pogledu.

 

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons