ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

PU „8. SEPTEMBAR“ SA HUMANITARNIM ŠTANDOM NA „DANIMA CARIBRODSKE ŠUŠENICE“

Predškolska ustanova „8. septembar“ će, u okviru manifestacije “Caribrodska šušenica”, i ove godine imati svoj humanitarni štand. Na tom štandu biće predstavljeni ukrasni predmeti i crteži, od najrazličitijih reciklažnih i prirodnih materijala. Predsednica Tima za humanitarni rad, vaspitačica Vesna Caribrodski, predstavila je radove mališana, koji će biti ponuđeni za prodaju na humanitarnom štandu.

U stvaranju dečijih radova, učestvovale su sve vaspitačice, kao i svi roditelji i deca koja trenutno pohađaju vrtić. Sredstva prikupljena od prodaje radova, biće uplaćena na račun Fondacije „Zamisli život“, za pomoć onima kojima je potrebna.

Tim za humanitarni rad u Predškolskoj ustanovi „8. septembar“ čini desetak zaposlenih u ustanovi, koji se trude, da skoro svaka izložba dečijih radova ima i humanitarni karakter. Poslednja humanitarna akciju „Srce na dar“ organizovana je početkom oktobra meseca, u saradnji sa Fondacijom „Zamisli život” i udruženjem Harmonija Caribrod, za socijalno ugrožene porodice.

foto album: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.886381533489410&type=3

D.V.

foto i video: Milan Ilijev

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *