ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

PRVI SNEG OVE SEZONE NIJE IZAZVAO PROBLEME U SAOBRAĆAJU

U Dimitrovgradu je noćas pao prvi sneg ove sezone, koji se tokom dana uglavnom otopio. „Ekipe Javnog preduzeća Komunalac su već odavno spremne za zimu, ali danas na teritoriji dimitrovgradske opštine nije bilo potrebe za bilo kakvim intervencijama,“ rekao je danas u telefonskom razgovoru za RT Caribrod, inspektor za saobraćaj i puteve Saša Markov.

Za razliku od ranijih godina, dimitrovgrađani su ove godine, tek poslednjeg novembarskog dana videli prvi sneg. Mala količina snega nije formirala snežni pokrivač ali nas je obavestila da se zimski dani bliže i da moramo da budemo spremni, rekao je Saša Markov, inspektor za saobraćaj i puteve.

Što se tiče okolnih sela i na severnoj i na južnoj strani dimitrovgradske opštine, predsednici mesnih zajednica su javili, da su putevi prohodni i da za sada nema potrebe da se interveniše.

Ekipe Javnog preduzeća Komunalac, ljudstvo, mašine i agregati su već odavno spremni za zimsku sezonu i sve što ide uz nju: sneg, poledicu i niske temperature, rekao je Markov.

D.V.

foto: RTC

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *