PROTEKLI VIKEND IZUZETNO USPEŠAN ZA KATARISTE – SA DVA TURNIRA 17 MEDALJA

U organizaciji karate kluba Niš i Karate federacije Srbije u subotu 28.oktobra je održan  međunarodni karate turnir „Grand prix Niša“ na kome je učestvovalo 420 karatista iz 36 klubova iz Makedonije, Bugarske i Srbije.

Karate klub Caribrod je predstavljalo 16 takmičara u 20 nastupa. Osvojili su ukupno 11 medalja, jednu zlatnu, četiri srebrne i šest bronzanih.

Zlatnu medalju u borbama osvojio je junior Uroš Lekov.

Srebrnim odličjima okitili su se kata tim u sastavu Sofija Rangelov, Natalija Zarkov i Vanja Gorčev, kao i Elena Kamenov, Sofija Rangelov i Natalija Zarkov u pojedinačnim nastupima.

Bronzane medalje osvojili su ženski kata tim u sastavu Elena Kamenov, Kristina Gocev i Sandra Ilijev, muški kata tim u sastavu Andrija Stankov, Marko iliev i Lazar Rangelov, kao i Aleksandar Takov, Vanja Gorčev, Lazar Rangelov i Teodora Stankov u pojedinačnim nastupima u katama.

Osim dobitnika medalja na turniru su nastupili i Vuk Stamenković, Ivan Denčev, Marko Vacev i Marko Pejčev koji su ovoga puta ostali bez odličja.

 

U nedelju 29. oktobra u Požarevcu je u organizaciji Karate federacije Srbije, Karate saveza uže Srbije i Karate saveza Požarevca održan Nacionalni karate turnir C klase na kome je učestvovalo više od 150 karatista iz 15 klubova.

Karate klub Caribrod je predstavljalo šestoro članova u katama pojedinačno i ekipno. Osvojeno je ukupno 6 medalja, 3 zlatne, 2 srebrne i 1 bronzana.

Zlatne medalje u katama pojedinačno osvojili su senior Marko Todorov, Elena Kamenov i Aleksandar Takov.

Srebrne medalje osvojili su tim u sastavu Elena Kamenov, Sandra Ilijev i Kristina Gocev, kao i Lazar Rangelov u pojedinačnom nastupu.  Jedino bronzano odličje pripalo je Sandri Ilijev u katama pojedinačno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons