PRIPREME OKO ORGANIZACIJE PREDSTOJEĆE MANIFESTACIJE DANI CARIBRODSKE ŠUŠENICE PRIVODE SE KRAJU

            Manifestacija Dani caribrodske šušenice biće održana 16. i 17. novembra. Pripreme ulaze u završnu fazu, a organizatori najavljuju brojne novine.

Dani caribrodske šušenice počinju etno postavkom u petak 16. novembra u popodnevnim satima na platou ispred sportske hale, gde će biti demontriran postupak pripreme mesa, dimljenja šušenica i pečenja rakije, kaže Dejan Cvetkov iz Sportsko-turističkog centra Caribrod. Na platou ispred sportske hale u nastavku večeri od 20 sati uslediće koncert Vesne Zmijanac.

Glavni deo manifestacije biće održan sutradan, u subotu, 17.novembra od 11 časova u sportskoj hali. I ovog puta neće izostati izbor najukusnije šušenice.

Kapacitet manifestacije je oko 250 izlagača, uključujući i prostor ispred hale. Do sada je prijavljeno 190 izlagača, od kojih će 50 izlagati šušenicu i druge mesne preradjevine, 40-ak mlečne proizvode i preradjevine od voća i povrća i stotinak izlagača koji će ispred hale prodavati suvenire i demonstrirati stare zanate.

Imajući u vidu da je manifestacija promovisana tokom cele godine putem društvenih mreža i učešćem na sajmovima i turističkim manifestacijama u zemlji i regionu, organizatori očekuju veliku posećenost.

Za sve posetioce ulaz je slobodan.

 

A.T.A.

foto i video: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons