ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

POZIV ZA DOSTAVLJANJE PREDLOGA ZA OPŠTINSKE NAGRADE I PRIZNANJA POVODOM ROŽDESTVA PRESVETE BOGORODICE

Na osnovu člana 10. Statuta opštine Dimitrovgrad  (Sl. list opštine Dimitrovgrad br. 6/19), člana 1., 2., 3. i 4. Odluke o opštinskim nagradama i priznanjima povodom praznika opštine Dimitrovgrad, člana 1. Odluke o izmeni Odluke o opštinskim nagradama i priznanjima povodom praznika opštine Dimitrovgrad i Pravilnika o dodeli Opštinskih nagrada i priznanja, dostavljamo Vam

POZIV

za dostavljanje predloga za opštinske nagrade i priznanja povodom Roždestva Presvete Bogorodice – Male Gospojine, praznika opštine Dimitrovgrad, a za postignute izuzetne rezultate u privredi, nauci, obrazovanju, zdravstvu, kulturi, umetnosti, komunalnoj delatnosti, sportu i drugim društvenim oblastima.

Nagrade i priznanja se dodeljuju pojedincima, preduzećima, ustanovama, organizacijama, udruženjima, mesnim zajednicama, državnim organima, grupi građana i drugim zainteresovanim organima i organizacijama koji su dali svoj doprinos za razvoj ili afirmaciju opštine Dimitrovgrad.

Molimo Vas da predloge dostavite Komisiji za dodelu nagrada i priznanja najkasnije do 10.09.2020. godine. Predlozi moraju biti obrazloženi, odnosno dokumentovani na način koji pruža dovoljno elemenata za Odluku.

Konačnu Odluku o nagradama i priznanjima donosi Skupština opštine Dimitrovgrad na predlog predsednika opštine.

   PREDSEDNIK ORGANIZACIONOG ODBORA

    ZA OBELEŽAVANJE PRAZNIKA OPŠTINE

             Zoran Đurov s.r.

foto: arhiva RTC

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *