POTPREDSEDNICA VLADE SRBIJE I MINISTARKA RAĐEVINARSTVA, SAOBRAĆAJA I INFRASTRUKTURE, ZORANA MIHAJLOVIĆ OD SUTRA DO SUBOTE BORAVI NA ISTOČNOM KRAKU KORIDORA 10

                      Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, sa svojim saradnicima, boraviće od sutra do subote, 21. jula, na istočnom kraku Koridora 10, saopšteno je iz pres službe ministarstva. Tokom boravka Mihajlovićeva će biti svakodnevno prisutna na gradilištu na poslednjoj deonici u izgradnji, Bancarevo-Crvena Reka. Pored kontrole radova na Koridoru, potpredsednica Vlade razgovaraće i sa načelnicima okruga i predstavnicima lokalnih samouprava iz Pirotskog i Topličkog okruga, Slobodne zone Pirot, i državnih i javnih preduzeća iz resora.

Predviđeni su i sastanci sa regionalnom direktorkom Evropske investicione banke za Zapadni Balkan Dubravkom Negre, sa šefom Kancelarije Svetske banke u Srbiji Stivenom Ndegvom i ministrom transporta, informacionih tehnologija i komunikacija Bugarske Rosenom Željazkovim.

 

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons