POTPISANI UGOVORI ZA DODELU 31 OPŠTINSKE STIPENDIJE STUDENTIMA

         Danas su potpisani ugovori o dodeli opštinskih studentskih stipendija. Ove godine stipendiju će koristiti ukupno 31-an student iz Dimitrovgrada.

Potpisivanju ugovora prisustvovalo je 15-ak studenata, kojima su odobrene stipendije. Prema rečima predsednika opštine, Vladice Dimitrova, cilj je bio da se obezbedi podrška najuspešnijima. Zbog toga su i stipendije ove godine dodeljene po dva konukrsa – kao redovne i posebne stipendije, kako bi se istakla važnost uspeha studenata. Dimitrov im je čestitao na pokazanom uspehu u dosadašnjem obrazovanju i poželeo da nastave tako i ubuduće.

Dejan Milev, većnik za obrazovanje, čestitao je studentima novogodišnje i božićne praznike, istakavši da je lokalna samouprava ove godine svesno išla na to da opštinske stipendije izjednači sa republičkim, kako bi što više njih konkurisalo i dobilo stipendiju. Predstavnici lokalne samouprave su obećali da će i ubuduće nastaviti da podržavaju uspešne učenike i studente, istakavši da je prema broju stanovnika opština Dimitrovgrad među onima koje procentualno dodeljuju najveći broj stipendija.

 

 

N.S.

foto i video: Danijel Zarkov

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons