POSLE SINOĆNJEG GOSTOVANJA KRUŠEVAČKOG POZORIŠTA, 14-TI BALKAN TEATAR FEST NASTAVLJA SE U UTORAK, 11. DECEMBRA

           Na 14. Balkanteatar festu, koji je počeo 3. i trajaće do 14. decembra,dimitrovgradska publika je dosada imala priliku da pogleda 4 od ukupno 7 pozorišnih predstava. Festival jepremijernim izvođenjem nove predstave „Mlaćenici i plaćenici“, otvorilo domaćepozorište Hristo Botev. Zatim su se predstavili ansambl sofijskog teatra „Iskri i sezoni“komedijom „Drugi medeni mesec“, Narodno pozorište iz Pirota komadom  „To kod nas ne može da bude“ i pozorište iz Kruševcapredstavom “I svaki put kao da je prvi” .

Za najmlađu publiku u okviru pratećeg programa Balkan teatar festa, juče je pozorište Zmaj iz Niša izvelo dečiju predstavu „Ježeva kućica” po motivima Branka Ćopića.

Do kraja festivala, Dimitrovgradska publika će imati priliku da pogleda još tripredstave u glavnom i jednu u pratećem programu. Balkan teatar fest nastavlja se u utorak dečijompredstavom „Pipi duga čarapa“ u izvođenju teatra iz Velikog Trnova, a istog dana u večernjemterminu Narodno pozorišteiz Niša izvešće predstavu „Žorž Danden“.

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons