PODELA UDŽBENIKA U OŠ HRISTO BOTEV

Manje od deset dana ostalo je do početka nove školske godine. U Osnovnoj školi Hristo Botev u toku su običajene pripreme pred 1. septembar. Tim povodom razgovarali smo sa direktorom škole, Milenom Stavrov.   

Pripreme za početak nove školske godine uveliko traju u svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji. U Osnovnoj školi Hristo Botev danas je počela podela kupljenih udžbenika, a očekuje se za neki dan da budu podeljeni i besplatni udžbenici, izjavila  je za RT Caribrod, direktor škole Milena Stavrov.

Direktorka osnovne škole je najavila da će do početka nove školske godine biti održano nekoliko nastavničkih veća u cilju što boljih priprema za uspešan početak obrazovnog procesa.

Iako Republički krizni štab za borbu protiv korona virusa tek treba da zaseda, odluka o školama je već doneta. Prema toj odluci đaci će od 1. septembra normalno i redovno pohađati nastavu, što znači da se odeljenja neće deliti, da će časovi trajati 45 minuta, ali da učenici imaju obavezu da nose maske. Škole još uvek čekaju zvanične dopise ministarstva obrazovanja i kriznog štaba o ovoj odluci.

D.V.

foto: Dejan Todorov

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons