POČELI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI SOFIJSKE ULICE

Dugoočekivana rekonstrukcija Sofijske ulice konačno je krenula.  Mehanizacija izabranog izvođača radova, Drumovi A&D, počela je sa skidanjem postojećeg asfalta. Planirani rok za završetak radova je 10 dana, a finansira se iz budžeta JP Komunalac.

Već duži niz godina stanovnici Dimitrovgrada imaju problem sa Sofijskom ulicom, koju vozači koriste kao alternativni put prema selu Gradinje, jer se nakon svake veće kiše voda skuplja po raskopanom putu. Vasil Taškov, tehnički direktor JP Komunalac, predstavio je plan za rešenje problema, koji obuhvata rekonstrukciju i asfaltiranje ove saobraćajnice.

Mehanizacija je na terenu, a posao izgradnje ove ulice koja će doživeti kompletnu rekonstukciju, jer je i asfalt dotrajao, poveren je preduzeću DrumoviA&DizPirota, dodaje Taškov.

Taškov najavljuje i skori početak radova na rekonstrukciji ulice Detko Petrov.

Upravo zbog početka radova na rekonstrukciji ulice Detko Petrov, u ponedeljak 26. aprila, u periodu od 8 do 15 časova, svi potrošači iz grada i prigradskih naselja, koji se pijaćom vodom snabdevaju sa gradskog vodovoda imaće prekid u snabdevanju, najavili su iz Javnog preduzeća “Komunalac”.

D.V. , A.K.

foto i video: Danijel Zarkov

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons