PK PIROT PRIPREMA MEĐUNARODNU KONFERENCIJU O REGIONALNOM RAZVOJU I PREKOGRANIČNOJ SARADNJI

          U prostorijama Privredne komore Pirot danas je održan sastanak Organizacionog odbora Međunarodne naučno – stručne konferencije „Regionalni razvoj i prekogranična saradnja“, koja je zakazana za 02. decembar.

Na sastanku su dogovoreni detalji vezani za plenarno izlaganje i izdavanje Zbornika radova Konferencije, na kojoj će biti predstavljeno više od 50 radova blizu 90 autora sa uglednih obrazovnih institucija iz Makedonije, Rumunije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Poljske, Češke, Kine, Grčke, Bugarske, Libije i Srbije.

Predstavnici Ugovorne okružne privredne komore Pirot i Fakulteta za menadžment iz Zaječara potpisali su Ugovor o naučnoj i poslovnoj saradnji sa ciljem razvijanja potencijala u oblasti biznisa i menadžmenta, ekonomije, regionalne i međunarodne saradnje i zajedničkog nastupa prilikom prijavljivanja za dobijanje sredstava iz državnih i međunarodnih fondova i fondacija. Ugovorom su definisane zajedničke aktivnosti u naučno – istraživačkoj i stručnoj problematici i obrazovanju.

 

izvor i foto: Privredna komora Pirot

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons