PEKARKA IZ DIMITROVGRADA ŠALJE MUŽA NA MUNDIJAL U RUSIJU

U nagradnoj igri poznatog nacionalnog brenda piva među dobitnicima glavne nagrade – puta u Rusiju, našla se i jedna Dimitrovgrađanka. Srećnu dobitnicu, Mariju Ivanov zatekli smo na radnom mestu u jednoj popularnoj dimitrovgradskoj pekari.

Još uvek uzbuđena zbog osvojenog puta na Svetsko prvenstvo u Rusiji otkrila je za RTCaribrod kako se osećala u trenutku kada je na malim ekranima videla kovertu sa njenim imenom.

„Još uvek ne mogu da se smirim. Bili smo presrećni. Čim sam u direktnom prenosu izvlačenja videla kovertu prepoznala sam je i kada su pročitali moje ime i prezime, više nismo ni pratili TV.” – kaže srećna dobitnica za RTCaribrod.

Marija Ivanov  je udata i majka dvoje dece. Izvlačenje je pratila upravo u društvu porodice. Priznaje da je fudbal baš ne zanima, ne zna nijednog igrača niti selektora reprezentracije Srbije. Najviše bi volela da u Rusiju otputuje njen sin Luka, koji se aktivno bavi fudbalom u lokalnom klubu Balkanski, ali pošto je maloletan na Mundijal putuje njen suprug Dejan.

“U Rusiju ću ovoga puta poslati njegovog oca, jer je moj sin još uvek maloletan. Prepustili smo tati da uživa na Mundijalu.“

Kako bi vredna nagrada stigla u porodicu Ivanov bilo je neophodno da se konzumira dosta piva. Ipak to za bračni par Ivanov iz Dimitrovgrada nije bio veliki problem.

“Mnogo volimo da pijemo pivo i ovoga puta smo rešili da pošaljemo čepove. Nije bilo teško! Za samo nekoliko dana popili smo 75 piva i poslali 15 koverti kako bi učestvovali u nagradnoj igri. Presrećni smo što nam se ljubav prema pivu ovako isplatila.” – ističe Ivanova.

Dimitrovgradska pekarka priznaje da često učestvuje u igrama na sreću. Nada se da će naredna nagrada biti iz domena njenog interesovanja,  kako bi bila u prilici, ne samo da donosi sreću ukućanima, već da i lično uživa u njoj.

M.N.

foto: Miroslav Nackov, Miki Ilić, Danijel Zarkov, www.jelenpivo.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons