Drugi pišu

PEĐA MAFIJA IMA ČAK 5 KRIVIČNIH PRIJAVA: Desna ruka Bore Novakovića vlasnik je debelog dosijea

Predsednik Izvršnog odbora Narodne stranke Predrag Dragojević vlasnik je čak pet krivičnih prijava, saznaje portal NS Uživo. On ih je sakupio u periodu od 1994. do 2015. godine.

S kim si takav si – najbolje opisuje novosadski duo Vuka Jeremića. Kako Bora Novaković ne bi bio usamljeni vlasnik krivične prijave, za desnu ruku izabrao je čoveka koji ih ima čak pet! Iako je pohvalno da jedan političar kadrira ljude koji su u nečemu bolji od njega, malo je verovatno da Bora ponosno gleda na grehe svog stranačkog saborca u bici za povratak na vlast.

Predrag Dragojević prvu krivičnu prijavu “zaradio” je 1994. godine, za falsifikovanje novca. Druga, stiže već naredne godine, po kojoj se Dragojević tereti za posedovanje/nošenje oružja i municije.
Treću krivičnu prijavu Peđa Mafija dobija 2000. godine zbog nanošenja teških telesnih povreda. Ovo gradivo obnoviće 2004. kada je u svoj, sada već debeljuškasti dosije, ponovo upisao prijavu za teške telesne povrede.

Usledila je 11 godina duga pauza iz koje bi moglo da se zaključi da se Peđa smirio, prepustivši vremenu da pređašnji gresi postanu “greške iz mladosti”. Međutim 2015. godine, nadležni brišu prašinu sa dosijea Dragojevića, jer mu se te godine stavlja na teret teško delo protiv bezbednosti sobraćaja.

Portal NS Uživo u narednim danima pisaće o okolnostima i detaljima slučajeva u kojima je, ovaj visokopozicionirani član Narodne stranke, u svoj portfolio upisao čak pet krivičnih prijava.

nsuzivo.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *