Drugi pišu

Ova žena vrbuje mlade devojke za levičarske ekstremiste!

U okviru ekstremističke levičarske organizacije “Marks 21” postoji posebno odeljenje za vrbovanje mladih ljudi. Na čelu ovog odeljenja nalazi se Anja Ilić I Pavle Ilić. Iako nisu u rodbinskim vezama njihov posao je sličan. Pavle Ilić je zadužen za vrbovanje muškaraca za organizaciju “Marks 21”, a Anja Ilić je zadužena za vrbovanje mladih devojaka za organizaciju “Marks 21”. Anja Ilić je završila FIlozofski fakultet u Beogradu. Upravo ovaj fakultet je i njena baza gde vrbuje nove devojke. FIlozofski fakultet u Beogradu je mesto gde je ona upoznala bivšeg vođu Matiju Medenicu koji ju je uključio u ovu ogranizaciju. Danas je Anja Ilić jedan od najuticajnijih članova “Marksa 21”. 

https://prismotra.net/wp-content/uploads/2020/09/viber_slika_2020-09-03_17-03-35.jpg

Kao i svi članovi “Marksa 21” i Anja Ilić često odlazi u Nemačku, tačnije u Berlin. To nije čudno s obzirom da “Marks 21” u Nemačkoj ima veliki broj finansijera. Jedan od njih je i organizacije “Rosa Luxemburg Stiftung South East Europe”. Anja ilić je član “Marksa 21” od 2015. godine. Za ovih pet godine prešla je put od obične aktivistkinje do jedne od najuticajnijih osoba u “Marksu 21”. Kao član Koordinacionog odbora “Marksa 21” učestvovala je u smeni bivšeg vođe “Marksa 21” Matije Medenice. Kakva je osoba Anja Ilić govori i to što je napala čoveka koji ju je 2015. godine ubacio u organizaciju “Marks 21”, Matiju Medenicu. Novac je bio veliki motiv da podrži struju unutar “Marksa 21” koja je napao Matiju Medenicu i izbacila ga iz ove organizacije. Novac je Anji Ilić bio preko potreban s obzirom da se radi o devojci koja je sklona alkoholizmu i narkomaniji.

Članovi “Marksa 21” i Anja Ilić

https://prismotra.net/wp-content/uploads/2020/09/%D0%BD%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B02-1-1024x683.jpg

Način vrbovanja mladih devojaka na Filozofskom fakultetu u Beogradu je sledeći: Anja Ilić zajedno sa još nekim devojkama iz “Marksa 21” prilaze mladim devojkama brucošima, najčešće su to otuđene devojke koje nemaju prijatelje na fakultetu. Tada im Anja Ilić nudi druženje, izlaske, alkohol i narkotike. Posle određenog vremena ubacuje ih u “Marks 21”, i iskorišćava za svoje ideje. Još jedan zadatak Anje Ilić pored vrbovanja mladih devojaka jesu i akcije na protestima. Na protestima Anja Ilić predvodi dvadesetak mladih devojaka koje usled sukoba sa policijom počinju organizovano da vrište kako bi proizvele određeni medijski efekat u zemlji i svetu. Na poslednjim protestima u Beogradu mogle su se videti mlade devojke koje provociraju policiju i raspiruju sukobe. Sve su to devojke iz “Marksa 21”. Na ove proteste često dolaze pod uticajem raznih opijata.

https://prismotra.net/wp-content/uploads/2020/09/viber_slika_2020-09-03_17-03-36-1-768x864.jpg

Organizacija “Marks 21” je veoma opasna za mlade devojke. Ova organizacija funkcioniše i poput jedne sekte. Često se dešava da na njihovim žurkama koje pravi “Marks 21” organizuju i orgije gde seksualno iskorišćavaju mlade devojke. Eksrtremni levičari u Beogradu poznati su po svojim orgijama gde vezuju mlade devojke i seksualno ih iskorištavaju. Anja Ilić je takođe povremeno aktivna u pokretu “Ne davimo Beograd” i na čije je proteste zajedno sa ostalim članovima “Marksa 21” redovno odlazila. 

izvor: Prismotra

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *