ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

OPŠTINSKO VEĆE OPŠTINE DIMITROVGRAD POZIVA GRAĐANE I STRUČNU JAVNOST DA SE U POSTUPKU PRIPREME DOKUMENATA JAVNIH POLITIKA, UPOZNAJU SA TEKSTOM NACRTA PROGRAMA PODRŠKE ZA SPROVOĐENJE POLJOPRIVREDNE POLITIKE I POLITIKE RURALNOG RAZVOJAZA OPŠTINU DIMITROVGRAD U 2021. GODINI

Opštinsko veće Opštine Dimitrovgrad poziva građane i stručnu javnost da se u postupku pripreme dokumenata javnih politika, upoznaju sa tekstom nacrta Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvojaza opštinu Dimitrovgrad u 2021. godini i da daju svoje predloge i primedbe.

Javna rasprava trajaće do 08. aprila 2021. godine, a lice nadležno za davanje informacija je član opšttinskog veća Dragan Mančev. Otvoreni sastanak predstavnika nadležnih organa sa zainteresovanim građanima i predstavnicima udruženja, biće održan 08. aprila od 12 časova, u sali Skupštine opštine Dimitrovgrad.

Predlozi i primedbe mogu se dostaviti na mejl adresu mancev.dragan@yahoo.com ili na pisarnici opštine, do 05. aprila u 15 časova.

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *