ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

OPŠTINSKI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE NA TERITORIJI OPŠTINE DIMITROVGRAD JE, NA OSNOVU PROCENE TRENUTNE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE DONEO JE ZAKLJUČKE, KOJI ĆE VAŽITI DO 24. AVGUSTA

Opštinski Štab za vanredne situacije na teritoriji opštine Dimitrovgrad je, na osnovu procene trenutne epidemiološke situacije doneo  je zaključke, koji će važiti do 24. avgusta.

Zaključkom je predviđeno nošenje maski u zatvorenom prostoru i održavanje distance od 2 metra, kao i nošenje maske na otvorenom, tamo gde nije moguće obezbediti minimalno rastojanje od 2 metra. Ugostiteljski objekti u zatvorenom i dalje će raditi do 21, a u baštama do 23 sata. Dozvoljen je rad kupališnog kompleksa u Sportskom centru Park, uz poštovanje svih epidemioloških mera, dok sportska hala i teretana i dalje neće raditi. Zabranjeno je okupljanje više od 10 lica na otvorenom prostoru, kao i treninzi sa više od 10 lica. Za nepoštovanje mera nošenja maski u zatvorenom i okupljanja na otvorenom predviđena je kazna od 5.000 dinara, a za pravna lica u ugostiteljskim objektima, predviđena kazna je 10.000 dinara.

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *