OPŠTINSKA NAGRADA DODELjENA ĐORĐU DIMOVU POSTHUMNO

Na svečanoj sednici povodom Dana opštine, koja je održana u renoviranoj sali Centra za kulturu, uručena je opštinska nagrada i priznanja.

Najviše opštinsko priznanje u vidu zlatnika, dodeljeno je posthumno Đorđu Dimovu, doktoru veterinarske medicine i predsedniku SO-e do smrti septembra 2017. godine, a nagradu je primila njegova supruga Dušica Dimov.

Dobitnici opštinskih priznanja su Jordan Stavrov – potpukovnik i pisac za postignute rezultate u oblasti kulturnog i društvenog života, Ivica Manojlović policijski službenik stanice granične policije Dimitrovgrad za postignute rezultate u obavljanju poslova zaštite i bezbednosti državne granice, Jasminka Mančev – direktor Narodne biblioteke Detko Petrov za postignute rezultate i zalaganje u oblasti kulturnog i društvenog života, Docent dr. Vesna Nikolov, neurohirurg poreklom iz sela Izatovci, doktor Kliničkog centra u Nišu i docent na medicinskom fakultetu u Nišu, Dr Rosica Mladenova, režiser u BNT, doktor nauka u oblasti filmske i medijske umetnosti, zbog promovisanja opštine Dimitrovgrad i Fondacija Zamisli život, za postignute rezultate u rešavanju zdravstvenih i socijalnih problema u opštini Dimitrovgrad.

 

 

 

V.A.

foto: RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *