ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

OPŠTINA DIMITROVGRAD, UZ POMOĆ USAID-A, ORGANIZUJE KONSULTATIVNE SASTANKE SA PREDSTAVNICIMA MALIH I SREDNJIH PREDUZEĆA I POLJOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČIMA

U okviru pripreme budžeta za 2020. godinu, opština Dimitrovgrad, uz pomoć Projekta za odgovornu vlast Američke agencije za međunarodni razvoj USAID, organizuje konsultativne sastanke sa predstavnicima malih i srednjih preduzeća i poljoprivrednim proizvođačima u oblasti stočarstva, voćarstva i povrtarstva, uz učešće Regionalne privredne komore. Sastanci će se održati 20. i 21. novembra u prostorijama opštine Dimitrovgrad, kako bi predstavnici lokalne vlasti mogli da čuju stavove i mišljenja trenutnih i potencijalnih korisnika programa – privrednika i poljoprivrednika. Oni će predstavnike opštine upoznati sa svojim poslovnim planovima i potrebama, kako bi budući programi razvoja koje opština donosi bili prilagođeni njihovim konkretnim potrebama. Sa druge strane, predstavnici opštine informisaće učesnike o aktivnostima opštine u cilju pružanja podrške privredi, a posebno rezultatima dodele subvencija i druge podrške iz prethodnih programa razvoja.

Sastanci će biti od koristi i pri izradi nacrta Programa rada Budžetskog fonda za privredni razvoj i Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za opštinu Dimitrovgrad za 2020. godinu.

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *