ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

OPŠTINA DIMITROVGRAD RASPISALA JE 5 KONKURSA ZA DODELU PODSTICAJNIH SREDSTAVA U OBLASTI POLJOPRIVREDE I RURALNOG RAZVOJA

       Opština Dimitrovgrad, raspisala je 5 konkursa za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja na teritoriji opštine Dimitrovgrad u 2019 godini i to: za ivesticije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstva; uspostavljanje i jačanje udruženja u oblasti poljoprivrede; osiguranje useva, plodova, višegodišnjih zasada, rasadnika i životinja na teritoriji opštine dimitrovgrad u 2019. godini; za podsticaj kontrole plodnosti poljoprivrednog zemljišta i preradu mleka i marketing.

Konkursi će biti objavljeni u „Službenom listu Opštine Dimitrovgrad”, na Oglasnoj tabli Opštine Dimitrovgrad, kao i na zvaničnoj internet stranici Opštine Dimitrovgrad (www.dimitrovgrad.rs).

Konkursni obrazci mogu se preuzeti u Odseku za lokalnu poresku administraciju, poljoprivredu i zaštitu životne sredine, ul. Balkanska br. 12 ili u elektronskom obliku sa sajta Opštine Dimitrovgrad (www.dimitrovgrad.rs).

Neophodnu dokumentaciju za prijavu na konkurs potrebno je dostaviti lično na pisarnici Opštinske uprave Opštine Dimitrovgrad, ulica Balkanska br.2.

 

A.T.A.

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *