Drugi pišu

ON SABOTIRA BEOGRAD

Na teritoriji naše prestonice godinama unazad deluju razne ekstremne levičarske organizacije koje imaju zadatak da sabotiraju pojedinačne projekte od javnog značaja za grad Beograd. Jedna od poslednjih akcija, koje je ova organizacija sprovela u delo, bila je sabotaža izgradnje parka i parkinga na Zemunskom keju. Ovu  akciju  je osmislio i njome koordinisao jedan od istaknutijih članova ekstremne levičarske organizacije „Marks 21“, Marko Miletić.  Pa da vidimo ko je Marko Miletić.

Marko Miletić je jedan od istaknutijih članova organizacije „Marks 21“. Za zasluge u radu ove organizacije, Marko je nagrađen mestom glavnog urednika portala „Mašina“. Mesto glavnog urednika omogućilo mu je i kontrolu nad novcem koji ovaj portal dobija. Marko Miletić je na portalu „Mašina“ objavljivao tekstove protiv ulice Blagoja Jovovića, srpskog heroja koji je ubio ustaškog zločinca Antu Pavelića. Proteklih nedelja spomen ploča sa imenom Blagoja Jovovića više puta je bila uništavana od strane radikalnih levičara, a imajući u vidu da Marko inače živi u Zemunu, imamo razloga da verujemo da je on sa svojim saborcima iz organizacije „Marks 21“ bio umešan u uništavanje spomen ploče čoveka, koji je osvetio na stotine hiljada Srba ubijenih u NDH od strane ustaškog režima Ante Pavelića.

Očigledno je da organizacija „Marks 21“ radi po instrukcijama stranih službi koje ne žele da se istina o Blagoju Jovoviću i genocidu nad srpskim narodom u Jesenovcu širi po Srbiji. Marko Miletić  je sa ostalim članovima organizacije „Marks 21“ učestvovao i u nasilnim protestima u Beogradu. Takođe je i na portalu „Mašina“ zaposlio i svoju devojku Irenu Pejić, takođe članicu organizacije „Marks 21“.  

By blogger

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *