ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

ODRŽANA SEDNICA ODELJENSKOG VEĆA U GIMNAZIJI “SV. KIRILO I METODIJE”

U gimnaziji “Sv. Kirilo i Metodije” je, povodom kraja tromesečja, održana sednica Odeljenskog veća za učenike od 1. do 4. razreda. U toku su i takmičenja na svim nivoima.

U gimnaziji „Sv. Kirilo i Metodije“ održana је sednica Odeljenjskog veća za učenike od 1. do 4. razreda. Uspeh učenika, kao i broj izostanaka u ovom tromesečju, su na zadovoljavajućem nivou, rekao je Bratislav Stamenov, direktor škole.

Na dosadašnjim takmičenjima učenici su postigli dobre rezultate. Stamenov očekuje da na predstojećim postignu još bolje.

Desetoro gimnazijalaca i po 4 profesora, mentora iz obe škole, učestvuje u projektu pod nazivom “Partnerska mreža za omladinske inicijative, stvaralaštvo i razvoj”, koji Narodna biblioteka „Detko Petrov” realizuje preko IPA programa u saradnji sa još dve institucije iz Bugarske- Balkanske omladinske mreže iz Sofije i Čitališta Geo Milev iz Mominog prohoda. Cilj ovog projekta je izgradnja partnerske mreže u prekograničnom regionu u vidu lidera i omladinskih klubova, gde će mladi u timskom radu primenjivati praktično stečena znanja i veštine. Realizacija projekta počela je u septemru protekle godine i trajaće godinu dana.

S.A.

foto i video: Milan Ilijev

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *