OD DANAS KAZNA 1000 DINARA ZA NEPLAĆENO PARKIRANJE

    Danas počinje naplata kazni za neplaćeno parkiranje ili prekoračeno vreme u zoniranom području u Dimitrovgradu, najavljeno je iz JP Komunalac. Ukoliko neko ne plati parking, na automobilu će ga čekati kazna. Ukoliko u roku od 8 dana kazna ne bude plaćena, Komunalac šalje predlog za utuženje. Satne i dnevne karte mogu se kupiti u dva prodajna objekta u Balkanskoj ulici i na recepciji hotela Saks Balkan, kao i kod inkasanata. Naplata parkinga vrši se prema utvrđenom režimu – u crvenoj i zelenoj zoni.

Parking košta 30 dinara za 1 sat u crvenoj, i 20 u zelenoj zoni, dok dnevna karta staje 120 dinara – u crvenoj i 100 dinara u zelenoj zoni. Parking se naplaćuje radnim danima od 7 do 19, i subotom od 7 do 15 sati. Mesečne karte za obe zone i pretplatne karte mogu se kupiti na blagajni Komunalca, uz ličnu kartu i saobraćajnu dozvolu.

Od danas će biti pooštrene i kontrole nepropisnog parkiranja vozila, naročito u Balkanskoj ulici. Parkiranje je zabranjeno u poprečnim ulicama Vuk Karadžić, Beogradska i Hristo Botev.

A.T.A

foto i video: Danijel Zarkov

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons