OD POČETKA NEDELJE VANREDNA SITUACIJA ZBOG NAGLOG POVEĆANJA BROJA NOVOOBOLELIH PROGLAŠENA JE U NOVOM PAZARU, TUTINU, KRAGUJEVCU, VRANJU I IVANJICI, A DANAS JE PROGLAŠENA I U PRESTONICI

Od početka nedelje vanredna situacija zbog naglog povećanja broja novoobolelih proglašena je u Novom Pazaru, Tutinu, Kragujevcu, Vranju i Ivanjici, a danas je proglašena i u prestonici.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je na predlog gradskog Štaba za vanredne situacije doneo Odluku o proglašenju vanredne situacije u Beogradu radi sprovođenja preventivnih mera zaštite bezbednosti i zaštite života stanovništva.

Radojičić je prethodno za RTS rekao da je čak 82,5 odsto zaraženih koronavirusom iz Beograda. Doneta je odluka o sprovođenju tri mere koje se odnose na okupljanje u zatvorenom i otvorenom prostoru, radu noćnih klubova i kafića i striktnijem nošenju maski, odnosno kažnjavanju za nenošenje.

Gostujući u emisiji od pola 10 novinar SOS kanala plus i BN televizije Miroslav Nackov preneo je ekskluzivno za Radio televiziju Caribrod trenutno stanje u glavnom gradu Srbije, kada je u pitanju pandemija Kovida 19.

foto: Miki Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons