OD DRUGOG FEBRUARA – VIZIJA U VAŠIM RUKAMA

Od drugog februara na kioscima i kod kolportera možete kupiti Viziju – novi mesečnik Bugara u Srbiji. U prvom broju časopisa možete saznati koji su prioriteti predsedavanja Bugarske savetom Evropske Unije u ekskluzivnom intervjuu sa ministarkom Lilijanom Pavlovom. Novinari Vizije istražuju i kada će biti kompletno završen auto-put Niš Sofija. Saznajte i šta građani opština Dimitrovgrad i Bosilegrad mogu očekivati tokom 2018.godine. Časopis Vizija, između ostalog predstaviće vam i stvaralaštvo dece i mladih na bugarskom jeziku. U prvom broju čitajte i feljton 130 godina kulture u Caribrodu, kao i priče iz Bosliegrada, Sofije, Pančeva,  Niša i Pernika.

U prvoj Viziji ne propustite i ekskluzivni intervju sa legendarnim bivšim odbojkašem i selektorom odbojkaške reprezentacije Bugarske, Martinom Stoevim.

Izdavač časpisa na bugarskom jeziku – Vizija je Udruženje građana Obzor, a realizuje je se uz podršku Radio-televizije Caribrod, Udruženja Glas Bosilegrad, Narodne Biblioteke Detko Petrov, Osnovne škole Hristo Botev i Gimnazije Sveti Kirilo i Metodije iz Dimitrovgrada.

 

foto: Vizija

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons